Search Advanced Close

To find product downloads simply click on one of the options above and then use the search form displayed to find all the documents associated with your search.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Drivhuset, Københavns Kommune

En legeplads – og uderum, hvor vi var med fra starten.

18-02-2019 10:07:00

LÆS MERE

Finlandsparken, Vejle Kommune

Der foretages forbedringer i det jyske, og et af de områder, der udføres sådanne forbedringer, er i Vejle.

20-11-2018 13:14:00

LÆS MERE

Utterslev Skole, Københavns Kommune

HAGS har i tæt samarbejde med skolen, tegnet og fået udviklet et lækkert område for skolens udskoling.

07-08-2018 12:32:00

LÆS MERE

Få mere inspiration fra vores uderum og projekter

Se alle referencer
Search Advanced Close

Velkommen til HAGS Marine

EZ Dock tilbyder bådebrosystemer, der giver børn og voksne i alle aldre nem og sikker adgang, herunder kørestolsadgang, til de aktiviteter, de elsker. Disse systemer har et lavt vedligeholdelsesbehov og er designet til kunder med begrænset personale, tid og penge. Parker og rekreative anlæg på tværs af landet vælger EZ Dock bådebrosystemet, fordi det ikke er lavet af træ, som kan give splinter, og bådebrosystemet kan anvendes året rundt - selv når vandet er tilfrosset.

Skab et udendørsområde

Bådebrosektioner

Vores flydende, modulære komposit-bådebrosektioner kan tilpasses så de passer perfekt til dit behov og livsstil.

Se produkt

Jetski Løfteanordning

EZ Port Max 2i er den enkleste og mest holdbare drive-on, push-off metode til tørdocking. Uanset om du er en ny eller erfaren operatør, klares isætning og optagning let, og den er ideel til alle størrelser eller mærker af jetski.

Se produkt

Bådehavn

At holde din båd oven vande og tør har aldrig været så let. EZ BoatPort er en simpel og stabil drive-on/drive-off metode til tørdocking af både, som kommer i en bred vifte af størrelser på op til 5.000 lbs (ca. 2266 kg).

Se produkt

Forankring

Når du har oprettet din EZ Dock, skal du vælge et forankringssystem, der fungerer sammen med din eksisterende opstabling eller din nye installation. Vores mange forskellige forankringskomponenter kan imødekomme de fleste vandforhold og bundflader (dybt, lavt, ru, mudret eller sandet) og er nemme at installere.

Se produkt

Landgangsbroer

Konstrueret med samme teknologi og kvalitet som vores bådebrosektioner, tilbyder EZ Dock landgangsbroer kompromisløs holdbarhed og modulær alsidighed. Landgangsbroer er fremstillet i aluminium, træ eller polyethylen.

Se produkt

EZ Trail

EZ Trail er en smart måde at skabe adgangsramper og stier i din skov, vådområde eller ethvert sted, hvor du har brug for en sikker og holdbar gangbro.

Se produkt

Tilbehør

Der findes en bred vifte af tilbehør, herunder opbevaringsbokse, stødfangere, klammer, bænke, stiger og ramper til at opdatere din EZ Dock-installation.

Se produkt