Search Advanced Close

To find product downloads simply click on one of the options above and then use the search form displayed to find all the documents associated with your search.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Utterslev Skole, Københavns Kommune

HAGS har i tæt samarbejde med skolen, tegnet og fået udviklet et lækkert område for skolens udskoling.

07-08-2018 12:32:00

Case Study detaljer

Fløng Skole, Høje - Taastrup Kommune

Efter en god dialog med flere fra Fløng Skole er det i tæt samarbejde blevet til helt nye udeområder på skolen.

07-08-2018 10:45:00

Case Study detaljer

Mosede Skolen, Greve Kommune

Mosedeskolen har over de seneste par år fået opsat boldbur, minibaner, multibaner, og forskellige legepladser.

19-07-2018 12:02:00

Case Study detaljer

Get more inspiration from other installations all around the world

Se alle casestudier
Search Advanced Close

Spinmee inklusionsvenlig karrusel

Spinmee-karrusellen, med god brugerkapacitet, arkitektoniske buede linjer og brugervenligt design, er udformet og udviklet i samråd med eksperter i inklusiv leg for handicappede børn. Den giver nem adgang for kørestolsbrugere og sigter mod at give alle børn stimulerende legemuligheder.

Spinmee inklusionsvenlig karrusel giver nem adgang for børn med forskellige færdigheder

Spinmee inclusive roundabout

Spinmee er egnet til forskellige aldersgrupper og er et indbydende samlingssted, der byder på alderspassende udfordringer for både småbørn og større børn. Mens yngre børn kan sidde og nyde turen ledsaget af deres forældre eller omsorgsperson, vil større eller mere selvsikre børn stå på platformen og teste deres balance, når enheden er i fuld fart. Gelænderne skråner fra en høj til en lav position, for at folk med forskellig højde nemt og komfortabelt kan holde fast fra inder- eller ydersiden af den roterende platform.

Spinmee har plads til op til to kørestole ad gangen og har indbyggede siddepladser til personer med fysiske handicap. Da det ikke ligner specialudstyr, vil denne karrusel ikke adskille børn med handicap.

Tilskynder til social interaktion og hjælper mindre børn med at udvikle kommunikationsfærdigheder

Spinmee inclusive roundabout

Spinmee skal betjenes udefra og opmuntrer dermed til samarbejde og verbal kommunikation. Småbørn, der samarbejder med voksne om at skubbe karrusellen, udvikler også deres talefærdigheder og opbygger selvtillid på en sjov måde.

Leverer en spændende og sikker legeoplevelse

Spinmee inclusive roundabout

Indbyggede sikkerhedsfunktioner, såsom en indbygget hastighedsbegrænser, skridsikre teksturerede sæder og indbyggede armlæn for ekstra støtte sikrer, at brugerne kan nyde turen sikkert uanset deres evner. Den samlingsfrie og skridsikre platform sikrer nem adgang for kørestolsbrugere og brugere med nedsat mobilitet, og den tydelige gule kantlinje fremhæver den roterende del - perfekt til brugere med nedsat syn.

Den inklusionsvenlige karrusel Spinmee er også certificeret til de europæiske standarder EN1176 og giver maksimal sindsro, når du køber udstyret.

Fremragende holdbarhed og lav vedligeholdelse

Spinmee har hærværkssikre samlinger, og dens platform og skrå gelændere er lavet af slidstærkt og holdbart stål med en pulverlakeret overflade, hvilket sikrer minimum vedligeholdelse i mange år fremover. Vi anbefaler, at den inspiceres hver tredje måned ved normal brug for at øge levetiden.