Search Advanced Close

To find product downloads simply click on one of the options above and then use the search form displayed to find all the documents associated with your search.

 

Search Advanced Close

Du har ingen produkter i din samling.

Search Advanced Close

Utterslev Skole, Københavns Kommune

HAGS har i tæt samarbejde med skolen, tegnet og fået udviklet et lækkert område for skolens udskoling.

07-08-2018 12:32:00

Case Study detaljer

Fløng Skole, Høje - Taastrup Kommune

Efter en god dialog med flere fra Fløng Skole er det i tæt samarbejde blevet til helt nye udeområder på skolen.

07-08-2018 10:45:00

Case Study detaljer

Mosede Skolen, Greve Kommune

Mosedeskolen har over de seneste par år fået opsat boldbur, minibaner, multibaner, og forskellige legepladser.

19-07-2018 12:02:00

Case Study detaljer

Get more inspiration from other installations all around the world

Se alle casestudier
Search Advanced Close

Viper rebgynge

Stil, holdbarhed og sjov... Viper har det hele og har forvandlet ture til legepladser til en spændende oplevelse for mange børn over hele landet. Da vi lige har solgt vores 250. enhed til Corby Borough Council (East Carlton Country Park), syntes vi, det var den rette tid til at anerkende og fejre dens succes over hele landet. Lanceret i 2010 på et tidspunkt, hvor markedet blev oversvømmet med generiske gynger, skabte Viper et stort postyr med det moderne look og innovative design. Her er årsagen til, at den blev bredt anerkendt af brugere og reparatører lige fra starten:

Viper rope swing

Viper'en bliver fremstillet af slidstærke materialer, kræver begrænset vedligeholdelse, og den robuste pulverlakeret stålramme og solide 8 mm galvaniserede stålkæder garanterer mange års problemfri anvendelse. Den er også fuldt certificeret til BS EN 1176.

 

Dens multibruger-konfiguration og anderledes form betyder, at den kan bruges på flere måder. Større børn og teenagere kan stå på den og gradvist øge hastigheden ved at bruge deres kernestyrke til at opbygge momentum, mens yngre børn kan nyde en behagelig gyngende bevægelse under tilsyn af en omsorgsperson. Mødre og fædre kan endda sidde og gynge på den, mens de nyder en hurtig sludder! Med dens inkluderende design og den optimale pris pr. bruger, vil Viper være et værdifuldt supplement til din legeplads.

Viper rope swing